Mo, 29.Apr.2024 - 04:19
Vitrindeki Kitaplar

50 Kitap 25 Euro - Depomuzu Boşaltıyoruz - Şeker Portakalı Kitabı Hediye

Jose Mauro de Vasconcelos
TÜRK KİTABEVİ'NDEN İNANILMAZ SÜPER BIR KAMPANYA!.. DEPOMUZU BOŞALTIYORUZ!.. % 80'DEN FAZLA İNDIRİM! KÜTÜPHANENIZ ZENGİNLEŞİYOR!.. 

ÜNLÜ YAZAR JOSE MAURO DE VASCONCELOS'UN  BESTSELLER  KİTABI "ŞEKER PORTAKALI" HEDİYEMİZ!.. TÜM DÜNYANIN OKUDUĞU KİTABI, ŞİMDİ SİZ DE OKUYUN!.. 

50 KİTAPTAN OLUŞAN BİRBİRİNDEN GÜZEL KİTAPLAR ŞİMDİ 379,70 EURO YERİNE SADECE 25 EURO.  AYRICA 50 KİTAPLA BİRLİKTE ÖZEL HEDİYELERİMİZ GELECEK!..

www.turkkitap.de ADRESINDEN SİPARİŞİNİZİ HEMEN VEREBİLİRSİNİZ!.. 

İDDİA EDİYORUZ, BU SETİMİZİ, BU FİYATA HİÇ BİR YERDEN SATIN ALAMAZSINIZ. BU FIRSATI KAÇIRMAYIN!.. 

SETİMİZDEKİ KİTAPLAR HAKKINDA:     

TÜRK VE DÜNYA YAZARLARINDAN ROMANLAR, HİKAYELER, ÖYKÜLER!.. KLASİKLER!.. KİŞİSEL GELİŞİM, BAŞARI VE MİZAH KİTAPLARI!.. ARAŞTIRMA VE İNCELEME KİTAPLARI!..   50 KİTAPLIK DEV SET SAYESİNDE YENİ BİR HAYATA "MERHABA" DİYECEKSİNİZ!.. 

SETİMİZDEKİ HER BİR KİTABIN TANESİ SADECE 0,50 EURO'YA GELİYOR!..   

50 KİTAPLA BİRLİKTE GELECEK HEDİYELERİNİZ:
  

1) 2020 YILININ DA EN ÇOK SATAN KİTABI "ŞEKER PORTAKALI" HEDİYEMİZ!.. Şeker Portakalı, yayımlandığı günden bugüne “En Çok Satanlar” listelerindeki yerini koruyor!.. 

2) 30 EURO DEĞERINDEKI "HIZLI OKUMA EĞİTİM SETİ" (2 KITAP + 2 CD'DEN OLUŞAN MUHTEŞEM SET)  BU SET, HEDİYEMİZ OLARAK ORJINAL PAKETİNDE GELECEK!..

3) 1 ADET TÜRK FİLMİ (DVD OLARAK) SİZE ÖZEL!...

4) 1 ADET BULMACA GAZETESİ!..

5) 10,- EURO DEĞERİNDE HEDİYE KUPONU (BIR SONRA Kİ ALIŞVERİŞİNİZDE KULLANABİLIRSİNİZ) 

STOKLARIMIZ TÜKENMEDEN SİPARİŞİNİZİ VERMEKTE ACELE EDİNİZ!.. HER MÜŞTERIMİZE 50 ADET KİTABI, DEĞERLİ HEDİYELERİYLE BİRLİKTE 25,- EURO'YA GÖNDERİYORUZ. 
Yayın evi: Can Yayinlari
25,00 €
379,70 €
94 % daha ucuz

Weitere Informationen

Brezilyalı yazar Jose Mauro de Vasconcelos’un Şeker Portakalı adlı eseri, yalın anlatımı ve çarpıcı hikâyesiyle dünya edebiyatının unutulmaz başyapıtları arasında yer alıyor. 

Yazarının hayatından izler taşıyan eser, bir çocuğun iç dünyasından yola çıkarak tüm insanlığa acıyla yoğrularak olgunlaşmanın ağırlığını duyumsatıyor.  

Gerçekçi anlatımı ve duygu ağırlıklı temasıyla Latin Amerika edebiyatını tüm yönleriyle yansıtan Şeker Portakalı; saflığı, şefkati ve acıyı eksiksiz bir empati ile iliklerinize kadar hissetmenizi sağlayacak...


"Şeker Portakalı, hayatın güzelliklerini, acımasızlığını ve umutlarını anlatan bir başyapıt. Zeze'nin iç dünyasındaki çekişmeleri, sınıfsal farklılıkların getirdiği engelleri ve hayal dünyasındaki kahramanlarla kurduğu dostluğu büyüleyici bir şekilde yansıtıyor. Vasconcelos'un anlatımı, okuyucuyu hikayenin içine çekerek her satırda duygusal bir yolculuk sunuyor. Okuyucuların hayatına dokunan, düşündüren ve değiştiren bir eser!.."
Bu ürünü alanlar başka neler almışlar?
 
Değerlendirme
Eklenildiği tarih: 28-09-2022
Yazar: oguz tinkir
Güzel bir kampanya!    keske kitaplarin hangiileri oldugunu da aciklasaydiniz !